Search

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής

Το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ναυαγοσωστικής θα πραγματοποιήσει η Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας Δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (Ε.Ο.Υ.Δ.Α.) στις 13/12/2015 στο Γέρακα, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από πνιγμούς με την αρωγή και στήριξη από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ, το Safe Water Sports, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Λειτουργών Φυσικής Αγωγής, το Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών και τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συναντώνται οι έννοιες “Αθλητισμός”, “Δημόσια Υγεία” και “Ναυαγοσωστική” σε μια διοργάνωση ιστορικής σημασίας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στη μνήμη του Μιχαήλ Πασχαλάκη, που έχασε τη ζωή σε ηλικία 10 ετών από ατύχημα στη θάλασσα.

Κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα τιμηθεί με τον τίτλο της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως Αθλητικής Ναυαγοσωστικής για την χώρα της Ιταλίας, η Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη, Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca με έδρα στη Ρώμη.

Στο πρωτάθλημα θα χρησιμοποιηθεί εξοπλισμός που αγοράστηκε με τη χορηγία του Princess Charlene of Monaco Foundation. Η ΕΟΥΔΑ, είναι αναγνωρισμένη αθλητική ομοσπονδία από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Βάση καταστατικού, καλλιεργεί την αθλητική ναυαγοσωστική στην Ελλάδα. Δηλώσεις συμμετοχής αθλητών θα γίνονται δεκτές μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2015.

Για την προκήρυξη των αγώνων δείτε: http://sportlifesaving.blogspot.com/

Επιμέλεια: Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close