Search

“Ταξίδι του μυαλού”

Ταξιδεύεις από την Αθήνα στην Τουρκία. Ψηλά στον ουρανό, εκεί που δεν υπάρχουν όρια, ονειρεύεσαι το μέλλον σου. Βλέπεις την ανατολή που σε μαγεύει. Καθώς προσγειώνεσαι στην Πόλη, κοιτάς κάτω και οι άνθρωποι που τους βλέπεις από μακριά μοιάζουν με φιγούρες από κάποιο παραμύθι. Πλέον έχει νυχτώσει. Ζεις μιαν άλλη ζωή το βράδυ. Περπατάς στα στενά και τα αρώματα, οι μυρωδιές των γιασεμιών σε μεταφέρουν στην άνοιξη. Βρίσκεσαι ξαφνικάσε μια παραλία στο Βόσπορο.

Παίζεις με τα βότσαλα, τα πετάς εκεί που σκάει το κύμα. Έρωτας με την πρώτη ματιά το τοπίο που ξεσκεπάζεται μπροστά σου. Νιώθεις παντοδύναμος, ξεχνάς όλους σου τους φόβους, αλλάζεις ότι δεν σου αρέσει. Κοιτάς την αλήθεια κατάματα, μια αλήθεια που εμείς την κάνουμε δύσκολη. Γυρνάς στο ξενοδοχείο, σκέφτεσαι τους αγώνες που έχεις δώσει. Ξαπλώνεις, και στο μυαλό σου πλέον έχεις την αίσθηση του νικητή!

από την Ιωάννα Μπούκουρα
Μάρτιος 2016

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close