Search

Η απίθανη ιστορία της 74χρονης γιαγιάς που το 2016 γέννησε το παιδί της κόρης της, αναβιώνει στη Λάρισα με αφορμή τα εγκαίνια της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ

Η απίθανη ιστορία της 74χρονης σήμερα γιαγιάς που το 2016 γέννησε το παιδί της κόρης της, αναβιώνει στη Λάρισα με αφορμή τα εγκαίνια μιας κλινικής. Πρόκειται για μία ιστορία που έκανε το γύρο του κόσμου, καθώς απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όταν η εξηνταεπτάχρονη Αναστασία Όντου

γέννησε το εγγόνι της, αφού η κόρη της διαπιστώθηκε ότι αδυνατούσε να το κάνει για ιατρικούς λόγους. Στα εγκαίνια της νέας μονάδας ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ στη Λάρισα – που θα γίνουν την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 7 μμ. – ο γνωστός γυναικολόγος Κωσταντίνος Πάντος, ο γιατρός ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για την επιτυχία της κύησης της γιαγιάς, κάλεσε τις τρεις πρωταγωνίστριες της ιστορίας να παραστούν στην τελετή και την εξάχρονη πλέον μικρή να κόψει την κορδέλα των εγκαινίων.

egkainialarisa

Η νεα μονάδα λειτουργεί ήδη επί της οδού λεωφόρου Καραμανλή και Σαμουηλίδου στην θεσσαλική πρωτεύουσα και φέρνει την τεχνογνωσία, την έρευνα, την κλινική πράξη, την εμπειρία και την επιτυχία της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών -Θεσσαλίας πιο κοντά στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο αφού ο ιδρυτής της Κωσταντίνος Πάντος αλλά και οι στενοί συνεργάτες του. Κωνσταντίνος Σφακιανούδης και Νίκος Μπαθρέλλος  παραμένουν πιστοί στο όραμα τους να γίνει η χώρα μας προορισμός επισκεπτών υγείας θέτοντας ως προτεραιότητα την επιτυχή έκβαση της αντιμετώπισης της υπογονιμότητας.

Το έργο της κλινικής περιλαμβάνεται στην παγκόσμια ιστορία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν προβάλει τις μοναδικές πρωτιές και επιτυχίες της και το ερευνητικό της έργο έχει αντιμετωπιστεί με τις καλύτερες κριτικές από την επιστημονική κοινότητα..

Η νέα μονάδα επιπλέον συμβάλλει στην προβολή της Θεσσαλίας, καθώς οι ιατρικοί επισκέπτες θα μπορούν να συνδυάσουν την παροχή ιατρικών υπηρεσιών με την επίσκεψη στα αξιοθέατα της περιοχής.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close