Search

Ελληνίδα γιατρός μέσω παρένθετων έφερε στον κόσμο 4 μωρά από σπέρμα του νεκρού γιου της

Η Λαμάρα Κελεσίδου, μητέρα ενός άτυχου 26χρονου που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το σπέρμα του ώστε να φέρει στον κόσμο τα τέσσερα υπέροχα παιδιά του.

Εκείνη, γιατρός-φυσιολόγος στο επάγγελμα, εργαζόταν στη ΤΕΙ Πτολεμαΐδας. Για οχτώ χρόνια ο γιος της, ο Μιχάλης, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η κυρία Κελεσίδου, όσο ακόμα ο γιος της ήταν ζωντανός, είχε φροντίσει να καταψυχθεί το σπέρμα του. Μέσω των τεσσάρων αυτών παιδιών, όπως λέει η ίδια, κράτησε ζωντανό κάτι από τον πολυαγαπημένο γιο της, τον Μιχάλη.

Ξεκίνησε την αναζήτηση για παρένθετες μητέρες, στη Γεωργία, αλλά αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες και συνέχισε να αναζητεί τις γυναίκες που θα έκαναν το όνειρό της πραγματικότητα στην Ουκρανία, όπου και βρήκε αυτό που έψαχνε. Η μεταφορά των εμβρύων ήταν επιτυχής και η κύηση προχωρούσε κανονικά.

Τον Ιανουάριο του 2011, στη Μόσχα, με διαφορά λίγων ημερών, γεννήθηκαν τέσσερα υγιέστατα βρέφη, τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Το ένα από τα αγόρια της θύμιζε πολύ τον Μιχάλη, και έτσι πήρε το όνομά του, ενώ τα αδερφάκια του ονομάστηκαν Ιωάννης, Θεοχάρης και Μαρία.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαράτσης 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close