Search

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Δ.Π.Θ, Αθανάσιο Καραμπίνη και μνημόνιο συνεργασίας G. Sciacca & Δ.Π.Θ.

Στο πλαίσιο συνεργασίας και δράσεων των Διεθνών Βραβείων GiuseppeSciacca (Ελλάδας) με Πανεπιστημιακές σχολές ανά τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Γενικής Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων G. Sciacca, Βίκυς Μπαφατάκη και του  Πρύτανη Δ.Π.Θ. κ. Αθανασίου Καραμπίνη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα, παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Οργανωτικού G. Sciacca Ελλάδας, Τάσος Θεοδωρακέας και ο Συντονιστής G. Sciacca B. Ελλάδας, Ιωάννης Μπούτος. Ο Πρύτανης Αθανάσιος Καραμπίνης ενημερώθηκε για τις δράσεις των Διεθνών Βραβείων G. Sciacca παγκοσμίως αλλά κυρίως για τις βραβεύσεις σημαντικών προσωπικοτήτων στην Ελλάδα, όπως του 17 χρονου Καθηγητή με αυτισμό Jacob Barnett, ιδιοφυία στα μαθηματικά και τη φυσική, του Καθηγητή Παιδοκαρδιοχειρουργικής Αυξέντιου Καλαγκού, καθώς και του πανεπιστημιακού 18χρονου ερευνητή για τον καρκίνο Jack Andraka.

Από αριστερά Τάσος Θεοδωρακέας, Διευθυντής Οργανωτικού G. Sciacca Ελλάδας, ο Πρύτανης ΔΠΘ Αθανάσιος Καραμπίνης, η Βίκυ Μπαφατάκη, Γενική Γραμματέας Διεθνών Βραβείων G. Sciacca, Ιωάννης Μπούτος, Συντονιστής G. Sciacca B. Ελλάδας.

Με τη σειρά του ο Πρύτανης Αθανάσιος Καραμπίνης ενημέρωσε για τις δράσεις και τις καινοτομίες του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα τόνισε τη δυναμική και το ρόλο που διαδραματίζει το Δ.Π.Θ στην ευρύτερη περιοχή. Οι δυο πλευρές βρήκαν κοινά σημεία σύμπλευσης σε θέματα επιστήμης, πολιτισμού και εθελοντικών δράσεων και συμφώνησαν, να υπάρξει μια πολυδιάστατη μορφή συνεργασίας.

Ο Πρύτανης Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Αθανάσιος Καραμπίνης και η Βίκυ Μπαφατάκη, Γενική Γραμματέας Διεθνών Βραβείων G. Sciacca

Από αριστερά ο Τάσος Θεοδωρακέας, Διευθυντής Οργανωτικού G. Sciacca Ελλάδας, ο Πρύτανης ΔΠΘ Αθανάσιος Καραμπίνης και ο Ιωάννης Μπούτος, Συντονιστής G. Sciacca B. Ελλάδας

Έπειτα από ενέργειες και των δύο πλευρών, αναμένεται η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στο άμεσο μέλλον, γεγονός που θα συσφίξει τις σχέσεις τους και θα διευρύνει διεθνώς τις πολυσήμαντες κοινές προσπάθειες για τον επιστημονικό και πολιτιστικό εθελοντισμό και την προώθηση νέων επιστημόνων στην παγκόσμια κοινότητα.

Γραφείο τύπου Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close