You are here: Home ...ΣΤΙΓΜΕΣ... «Στιγμές»…από την ηθοποιό Νάστια Βραχάτη

«Στιγμές»…από την ηθοποιό Νάστια Βραχάτη

E-mail Εκτύπωση
vraxati3l_rΓεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα. Σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών, ενώ παράλληλα παρακολουθούσα μαθήματα υποκριτικής. Έχω συμμετάσχει μεταξύ άλλων στη θεατρική παράσταση
«Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι», στα «8 θανασιμα αμαρτήματα», στην τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Ουκ αν λαβοις παρά του μή έχοντος» και τώρα εμφανίζομαι στα «Κλεμμένα όνειρα» στο mega.
 
 Η στιγμή που έγινε η πρώτη ανάμνηση της ζωής σου: Δεν είμαι σίγουρη αν είναι η πρώτη, αλλά θυμάμαι πολύ έντονα τη γιαγιά μου να με νανουρίζει. 
  
Μια αξέχαστη στιγμή στο σχολείο: Πολύ κλισέ, αλλά νομίζω η πενθήμερη.
 
Τη στιγμή που αποκάλυπτες μια ζαβολιά σου: Δεν τις αποκάλυπτα ποτέ... αυτό ήταν το νόημα!
 
Μια ευτυχισμένη παιδική στιγμή: Ένιωθα πάντα ευτυχισμένη τα Χριστούγεννα.

Η στιγμή που ένιωσες το πρώτο καρδιοχτύπι: Όταν έβλεπα τον Bruce Willis στο «moonlighting»!
 
vraxati5_resizeΜια στιγμή ‘αφόρητης τρέλας’: Ένα βράδυ- ξημερώματα καλύτερα- που μην έχοντας τι να κάνουμε με τις φίλες μου, φύγαμε από το σπίτι στις 4 το πρωί για να πάμε να δούμε την ανατολή από το Λυκαβηττό… θα ήταν καλύτερο βέβαια, αφού φτάσαμε μέχρι εκεί, να είχαμε κάτσει από την πλευρά που βγαίνει ο ήλιος...
 
Μια υπέροχη στιγμή με τους φίλους μου: Όταν φτάσαμε στο λιμάνι του Πειραιά και μπήκαμε στο πρώτο πλοίο που έφευγε. Έτσι ανακαλύψαμε το Αγκίστρι!
 
Η στιγμή που έφυγες από το σπίτι για σπουδες: Ήταν μια πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή από την πλευρά των γονιών μου και μια στιγμή απίστευτης ευτυχίας από τη δική μου!
 
Εκείνη η στιγμή που αποφάσισες να ασχοληθείς με την υποκριτική: Ήμουν πολύ μικρή όταν με πήγαν οι γονείς μου να δω «Το όνειρο καλοκαιρινής νυχτας»... απο εκείνη τη στιγμή μαγεύτηκα!! 
 
Οι πρώτες στιγμές στο θέατρο: Ήμουν τόσο αγχωμένη που νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω.
 
Η κορυφαία στιγμή μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου πορεία: Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει έρθει ακόμα. Η επαγγελματική μου πορεία βρίσκεται μόλις στην αρχή της.
 
Στιγμές ενός ταξιδιου: Με την κολλητή μου στη Ρώμη! Περάσαμε υπέροχα!
Η στιγμή που γνώρισες έναν σημαντικό άνθρωπο: Απ' όταν γνώρισα τις κολλητές μου ήταν η αρχή για μια σχέση ζωής. Μετά την οικογένεια μου, είναι οι πιο σημαντικοί ανθρωποι για μένα.
 
Η στιγμή της γνωριμίας με τον σύντροφό σου: Πολύ όμορφη και πολύ προσωπική...

vraxati1
Εκείνη η στιγμή που ομολόγησες στον εαυτό σου ότι ερωτεύτηκες: Όταν συμβαίνει απλώς το ξέρεις! Δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
 
Εκείνη η στιγμή που ένιωσες ευτυχία: Όταν πήρα το πτυχίο μου στην αρχαιολογία.
 
Η στιγμή που απογοητεύτηκες: Όταν κατάλαβα ότι δε θέλουν το καλό μας απαραιτήτως όλοι όσοι ειναι δίπλα μας.
 
Μια στιγμή που σε πλημμύρισε φόβο: Τελευταία φοβάμαι συνεχώς... ειδικά κάθε φορά που βλέπω ειδήσεις.
 
Μια τολμηρή στιγμή: Δεν είμαι ιδιαιτέρως τολμηρή.
 
Η στιγμή που αποφάσισες να λησμόνησεις κάτι από το παρελθόν: Όταν αποφασίζεις να λησμονήσεις κάτι σημαίνει ότι ήταν πολύ έντονο. Καλύτερα να συμφιλιωθείς με την ιδέα ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσεις ποτέ και να προχωρήσεις.
 
Εκείνη η στιγμή που σε πόνεσε: Όταν έχασα ένα δικό μου πρόσωπο...
 
Η στιγμή που άκουσες μια σκληρή αλήθεια: Όταν θες κάτι πάρα πολύ... ΟΧΙ! το συμπαν ΔΕ συνωμοτεί για να το αποκτήσεις! Πρέπει να βάλεις κι εσύ το χέρι σου...
 
Η στιγμή που είπες: «Αυτή είναι η ομορφότερη στιγμή της ζωής μου»: Την περιμένω ακόμα. 
 
Η στιγμή που περιμένεις εναγωνίως στο μέλλον: Να ορθοποδήσει η χώρα μας...  


Επιμέλια: Κωνσταντίνα Κλοκοτάρα
Concept: Βίκυ Μπαφατάκη 
 

People news